google-site-verification: google423ee45e0cacd5a8.html [google423ee45e0cacd5a8.html]

Onderweg naar de bevalling

Het is zover: u bent zwanger! Een heerlijke periode breekt aan waarin u zich voorbereidt op de komst van uw kindje. Toch is de zwangerschap niet voor elke vrouw een tijd van rozengeur en maneschijn. Veel vrouwen hebben last van zwangerschapskwalen die het dagelijkse functioneren moeilijk maken. 

Met acupunctuur worden deze zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier en zonder bijwerkingen behandeld.  De volgende klachten kunnen met succes behandeld worden:

Soort Soort
misselijkheid zwangerschapsjeuk
maagklachten obstipatie
hoofdpijn harde buik
rug- en bekkenpijn hoge bloeddruk
extreme vermoeidheid angst- of paniekaanvallen
oedeem dreigende miskraam of miskraamverleden
verlichting van pijn tijdens de bevalling ( start behandeling week 37) stuitligging

80% Van de vrouwen die zwanger zijn van een baby in stuitligging, bevalt uiteindelijk met een keizersnede. Om uw kans op natuurlijke bevalling te verhogen bieden wij acupunctuur-moxa therapie aan. Daarbij worden slechts 2 naalden gezet bij de kleine tenen, die met moxa ( gedroogd kruid-sigaar) worden verwarmd.  Deze behandeling heeft invloed op de bewergelijkheid van uw kindje, waardoor de kans groter is dat het in schedelligging gaat liggen. Uit verschillende wetenschappelijk onderzoeken is gebleken dat dit de kans op schedelligging met 25% of meer verhoogt, afhankelijk van hoe vroeg u met de behandeling start. Let op – we zijn van mening dat na voltooide 35e week of bij weinig vruchtwater het niet raadzaam is om deze therapie te ondergaan.

Wetenschappelijk onderzoek 33e -35e week

Wetenschappelijk onderzoek 28e week